Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Litauen

Leiebil Litauen

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Litauen

Illustrasjon av leiebil i Litauen

Major Via Baltica veiforbindelser Kaunas til Warszawa og Riga-Tallinn. Øster veien, som knytter Vilnius til Tallinn, ble bare rekonstruert. Det er en veldig lett og behagelig rute. Totalt sett de store veiene mellom byene er av grei kvalitet. Vær ekstremt forsiktig når du får av de viktigste veiene i distriktene, som noen av dem kan inneholde potten hull og generelle blemmer som kan skade en vanlig bil hvis du går for fort.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Litauen bilde 2

Mens du kjører mellom byene er det vanligvis kafeer og bensinstasjoner med bad og snacks. Litauiske veiene er generelt veldig bra og kjøring er enkel. Firefelts motorveier knytter de viktigste byene i Vilnius, Kaunas og Klaip? Da og stasjonen fra Vilnius hele veien til den baltiske kysten (330km) tar vanligvis tre til fire timer.

 

Touring syklister vil finne Litauen barmhjertig flat. På landsbygda er enkelte veier utette men de er vanligvis holdt i god stand. Winter stiller spesielle problemer for de som ikke er vant til å kjøre i is og snø. Bil- og sykkelutleie tilbys i alle de største byene.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side