Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Libanon

Leiebil Libanon

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Libanon

Illustrasjon av leiebil i Libanon

Leiebil er relativt dyre i Libanon i forhold til andre steder i regionen. Rimelig, om ikke akkurat billige priser kan imidlertid bli funnet med utholdenhet og forhandling, og når du har utleie, er lett å få drivstoff. Vær advart, derimot, er at drivstoffet ikke billig, med drivstoffpriser er blant de mest påvirket av inflasjon. Libanons veiene er generelt i ganske dårlig forfatning og libanesiske sjåfører er ikke kjent for sin forsiktighet. Vær spesielt forsiktig når du kjører i Libanon.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Libanon bilde 2

Merk at selv i sentrale Beirut, selv i områder uskadet av den israelske angrep, det kan være massive potholes på opptatt flerfelts veier.


Kjøring i Libanon bør vurderes en ekstrem aktivitet for vestlige sjåfører vant til sikker kjøring. Gatenavn er praktisk talt ikke-eksisterende. Mountain kjøring er spesielt farlig, ofte med en-bilveier i 2 kjørte gater. Trafikk, særlig i store byer som Beirut og Tripoli, og på motorveien fra Beirut til Kaslik, kan være svært overfylt og tidkrevende, å snu en normalt 20 minutters tur i over en time i rushtiden.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side