Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Laos

Leiebil Laos

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Laos

Illustrasjon av leiebil i Laos

Motorveiene i Laos har bedret seg de siste ti årene, men det faktum at 80% forblir fast dekke er et talende statistikk. Likevel, de viktigste ruter kobler Vientiane, Vang Vieng, Luang Prabang og Savannakhet er nå asfalt. Privat leiebil, vanligvis med sjåfør, kan ordnes gjennom noen reisebyrå i Vientiane eller Luang Prabang. Med mindre du har svært spesielle behov (eller er ute og reiser med familien på slep) private leiebil er ikke en billig måte å utforske Laos. Ikke la deg lure av kart og avstand diagrammer - tilsynelatende korte turer kan ta flere timer, så slitne biler treg til en gjennomgang i sin oppoverbakke kamp mot gjørmete, fjellveier.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Laos bilde 2

Laos er veisystemet har økt betydelig de siste årene. Veier har blitt oppgradert, og får rundt er enklere enn noen gang, men ofte fortsatt utfordrende. Husk imidlertid at en nylig gradert og asfaltert vei i år kan få ikke vedlikehold, og etter bare to eller én regntider veien vil gå tilbake til å være noe annet enn en potholed spor. Noen veier er bare bygget for å vare en sesong, blir vasket bort hvert år av monsunen.


Å leie en privat bil er dyrt, men er noen ganger den eneste måten du vil kunne komme til visse flekker. Self-stasjonen er et alternativ, og biler kan leies fra et par byråer i bare Vientiane. Men det er vanligvis lettere og billigere å leie en bil og sjåfør.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side