Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Kuwait

Leiebil Kuwait

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Kuwait

Illustrasjon av leiebil i Kuwait

Kuwait har et godt veisystem. Alle skilt er på engelsk og arabisk. De viktigste nord-sør veier effektivt motorveier nummerert Expressway 30, 40, etc. Disse er krysset av stadig store mellomrom mellom ringveier navngitte første, andre, osv, noe som gjør navigasjon ganske enkelt. Self-stasjonen er tilgjengelig.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Kuwait bilde 2

Hvis du produserer en internasjonal kjøretillatelse, utleie selskapet vil, på kundens regning, kunne arrangere den lovbestemte midlertidig forsikring, som er tegnet på fører visum. Hvis du kommer til Kuwait International Airport, vil du finne bilen ansette selskaper lokalisert på venstre side etter du avslutter bagasjen hevder området. Du kan finne internasjonale selskaper som Avis og Budget blant andre.


Imidlertid bør det bemerkes at kjøring i Kuwait, spesielt når den er ny til å kjøre i landet, kan være svært kaotisk og skremmende. Blinklys og kjørefelt divisjoner er effektivt valgfritt, fartsovertredelse og aggressiv kjøring er vanlig, og det er lite aktiv håndheving av trafikkreglene. Nylig en lov ble vedtatt å forby bruk av mobiltelefon under kjøring (inkludert, men ikke begrenset til samtaler og tekstmeldinger eller SMS.) Hvis du kjører, sikre at du holde av venstre havarifelt (ofte brukt som et fast lane) med mindre du er veldig avslappet om store 4-hjulstrekk biler tailgating deg.


Hvis involvert i en bilulykke, ikke forsøk å flytte bilen før politiet ankommer, og har laget en rapport eller du vil bli arrestert.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side