Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Kosovo

Leiebil Kosovo

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Kosovo

Illustrasjon av leiebil i Kosovo

For å legge inn Kosovo, gyldigheten og aksept av International Motor trygdkort er i tvil. På grensen må du betale € 30 for en forsikring ekstra som vil dekke deg i hele Kosovo for to uker (Kosovo forsikring Bureau har kontorer som selger forsikring på alle grenseoverganger). Sørg også for at du har ditt kjøretøy registrering og en fullmakt fra eieren hvis bilen ikke er ditt. I løpet av sommerferien i Tyskland og Sveits forventer lange køer ved grenseovergangen i Merdare (opptil 10t). Serbiske belagt biler har blitt angrepet i Kosovo, og utleiefirmaer ikke la biler ansatt i Kosovo reise til Serbia og vice versa.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Kosovo bilde 2

European Green Card kjøretøy forsikring er ikke gyldig i landet, slik at du må kjøpe bilen forsikring på grensen når du går inn med en bil; dette er et problemfritt og rimelig prosedyre. Det er helt enkelt å leie bil her, og reise med dem til nabolandene (med unntak av Serbia).

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side