Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Kirgisistan

Leiebil Kirgisistan

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Kirgisistan

Illustrasjon av leiebil i Kirgisistan

Turister leie en privat bil og kjøring i Kirgisistan blir mer og mer populært. Veiene blir bedre og politiet er blitt vennligere mot turister og behandler dem bedre enn de gjør lokalbefolkningen. Ett problem gjenstår: Bilforsikring er ikke vanlig. Leiebil er tilgjengelig på Bisjkek flyplassen, men utenfor Bisjkek leiebil er ikke lett å finne. Det er mulig å leie biler med sjåfører for langdistanse reiser, og dette kan være god verdi hvis de andre setene er fylt. Utlendinger kan forventes å betale i amerikanske dollar.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Kirgisistan bilde 2

Besøkende bør være oppmerksom på at veiene er dårlig vedlikeholdt og dårlig skiltet i kyrillisk script. Mange er dårlig potholed.

 


Den viktigste nord-sør rute mellom Bishkek og Jalal-Abad er i dårlig forfatning på steder og innebærer passerer over 3000 m (9,800ft) Too-Ashu Pass og gjennom en klaustrofobisk 3 km (1.9 mil) tunnel sør for Kara-Balta. Veien som går rundt innsjøen Issyk-Kul er det meste i orden. Mange mindre veier er egentlig best egnet til 4-hjuls-stasjoner.

 


Vanligvis kan veiene bli påvirket av ras (spesielt i løpet av våren i fjellområdene), mens vinteren kan forårsake farlige situasjoner på en rekke veier (spesielt på fjellovergangene, noen som kan bli stengt i perioder); besøkende bør også merke seg at garasje tjenester er svært begrenset.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side