Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Kina

Leiebil Kina

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Kina

Illustrasjon av leiebil i Kina

Den juridiske driving alder i Fastlands-Kina er 18. PRC generelt ikke gjenkjenner internasjonal kjøretillatelse og ikke tillater utlendinger å drive i Kina uten en kinesisk lisens. Merk at Hong Kong og Macao lisenser er også ansett for å være fremmed og ha en av dem vil ikke tillate deg å kjøre på fastlandet. Dette angivelig endret i 2007 og kortsiktig kjøring uten en kinesisk lisens ble lovlig. Men som med mange lover i Kina, offisielle endringer og endringer i praksis ikke nødvendigvis samsvarer; per desember 2008 er det fortsatt ulovlig for utlendinger å kjøre uten en kinesisk lisens.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Kina bilde 2

Med mindre du har diplomatisk status, importere utenlandske kjøretøy er nesten umulig.


Leide biler kommer som oftest med en driver, ligner på remises i Sør-Amerika; Dette er sannsynligvis den beste måten å reise i Kina med bil. Kjører selv rundt i Kina, selv om du kan lese og snakke grunnleggende kinesisk og er i stand til å kvalifisere for en lokal lisens, anbefales ikke med mindre du er vant til svært kaotiske kjøreforhold.


Kjøring i Kinas byer er ikke for pyser, og parkeringsplasser er ofte svært vanskelig å finne. Når det er sagt, kjøring i Kina er fremdeles enklere enn å kjøre i Vietnam og andre utviklingsland i Asia. Trafikk beveger seg til høyre i fastlands-Kina. Mange naboer, som for eksempel India, Pakistan, Nepal, Bhutan samt de spesielle administrative regioner av Hong Kong og Macau har trafikk som beveger seg til venstre.


Norsk retningsskilt er allestedsnærværende i Beijing, Shanghai og andre store byer som ser mange vestlige turister. Men de er ustabil i beste fall i andre byer og praktisk talt ikke-eksisterende på landsbygda. Som sådan, er det alltid en god idé å ha din destinasjon skrevet på kinesisk før du legger ut slik at lokalbefolkningen kan peke deg i riktig retning du bør gå tapt.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side