Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Iran

Leiebil Iran

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Iran

Illustrasjon av leiebil i Iran

Et stort veinett og lave drivstoffkostnader har historisk gjort Iran til et attraktivt land for å utforske med egen bil. Men en fersk regjering drivstoffavgift på utlendinger inn Iran med privat bil har noe nedtonet lokke. Utlendinger som kommer til Iran med egen bil må ha en carnet de passage og et gyldig internasjonalt førerkort (IDP). Bensinstasjoner kan bli funnet i utkanten av alle byer og tettsteder og i bilen fylte Iran, er en mekaniker aldri langt unna. Ikke undervurder den rene kaos av Irans trafikk.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Iran bilde 2

Den ofte oversett veien reglene sier at du må kjøre på høyre med mindre forbikjøring og vike for trafikken som kommer til en rundkjøring. Drivere ofte toppe 160km / t (100 mph) på intercity motorveier. Lover som krever bil beboere til å bruke bilbelte for baksetepassasjerene blir ikke alltid fulgt.


Vær også oppmerksom på at motorsykler er noen ganger sett transportere opp til fem personer, sans hjelmer.


Unngå store steiner i midten av motorveien. Disse er ofte plassert der i et forsøk på å sprenge dekkene. Etterpå vil en forbipasserende tilbud om å erstatte dekk for $ US 50. Dette er selvfølgelig en svindel som forekommer oftest om natten, men har redusert på grunn av aggressive politiarbeid.


Du kan også leie en bil, vanligvis for USD 20-50 per dag. Forsikring og juridisk ansvar kan gjøre deg tenke to ganger om å leie en bil, spesielt med tanke på at å leie en bil med sjåfør koster vanligvis det samme.


Folk har ikke lov til å bære sine kjæledyr selv av sin private bil og får kjøre straffer hvis tatt av politiet.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side