Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » India

Leiebil India

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i India

Illustrasjon av leiebil i India

I India er kjøring på venstre side av veien. India har den nest største veien tilkobling i verden, etter USA, men det betyr ikke at veien kvalitet uansett. Du kan kjøre i India hvis du har en lokal lisens eller en internasjonal kjøretillatelse, men med mindre du er vant til å kjøre på svært kaotiske gatene, har du sannsynligvis ikke vil ønske å. Den gjennomsnittlige landsbyen Veien er smal, ofte potholed og dårlig merket. Riksveier er gode veier, med generelt 4 til 6 baner, men likevel, er ikke-eksisterende indiske kjøre disiplin.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
India bilde 2

I byene, og kvaliteten på veiene avhengig av den delen av byen. En vanlig boligområde eller mindre / dårligere delen av byen vil ha en gjennomsnittlig, to-felts veg, som ofte er av ikke en veldig god kvalitet, men i større deler av byen, veiene er utmerket, godt asfaltert og merket. I de siste årene har statsforvaltningen har begitt seg ut på et ambisiøst prosjekt for å oppgradere veiene. Golden Quadrilateral forbinder de fire største byene i Chennai, Mumbai, Delhi og Kolkata med fire-laned motorveier har blitt fullført og er av internasjonal standard. Men å forbedre kvaliteten på veiene bedrer ikke måten folk kjører, og det er svært farlig å kjøre på veiene i India som mange av de folk kjøre som de vil uten hensyn til noen regler.


Vanligvis kjører på egen hånd i byens veier er ikke anbefalt i India i det hele tatt. Lane skjæring og over tar i blinde svinger er universelle. Du vil ikke finne noen kjørefelt disiplin i kjøring og du må alltid forvente for noe plutselig, som en bil plutselig snu mot deg, og IKKE håper at de vil stoppe og vike. Du vil finne mange to-hjuling ryttere klemme mellom ethvert tomrom mellom biler og en to felts vei kan ende opp som en fire laned en. Fotgjengere for ikke følger noen form for trafikkregler og gå inn i midten av veien til enhver tid. Tuting er vidt spredt og er som en hilsen i India, er det brukt som et Hei eller Hallo

mellom biler. Drivere også flash deres frontlykter som et signal for deg å la sjåføren å passere eller som en advarsel i blinde svinger.


Ikke forvent to Wheelers / tre Wheelers å følge trafikkreglene, de aldri gjøre det. Hvis du vil legge på disse spørsmålene, er det mange ekteskap, død og andre religiøse prosesjoner som forstyrrer trafikk og blokkere veier. Du vil finne folk tar store idoler, dans, leker med farger på veiene og til. Disse gjør forstyrre trafikken, men de er viktige deler av den kulturelle rikdom av India og er faktisk morsomt å se. Den indiske trafikken politiet har forbedret kvaliteten på tjenesten med en stor margin. De har blitt ganske strenge med trafikkspørsmål og straffe lovbrytere. De vanligvis be om en kjøre papirer lisens og kjøretøy. Trafikkforholdene har bedret seg etter at politiet har iverksatt dato-messig parkering, bortkjøring av mange

biler og fjerne trafikken manuelt ved hjelp av patruljebiler.


Å kjøre en privat bil i noen del av India følgende dokumenter er nødvendig-en gyldig førerkort for sjåføren (International kjøretillatelse for en utlending), vognkort, kjøretøy forsikringsbevis og utslipp attest dersom bilen er mer enn ett år gammel (kalt forurensning under kontroll sertifikat i India). Ingen andre dokumenter er nødvendig for å drive en privat kjøretøy i noen del av India, bortsett fra noen begrensede områder. Hvis en politimann ber om et annet dokument som No Objection Certificate etc, mest sannsynlig er han antyder at en bestikkelse.


I tilfelle en ulykke, er det ikke uhørt for både publikum og overgrep føreren av større kjøretøy involvert. Så i tilfellet treffer en fotgjenger eller et kjøretøy mindre enn din egen bil, selv om ikke din feil, det er bedre å umiddelbart forlate scenen og være tilstede ved nærmeste politistasjon. Selv om du ikke kjører bilen, er det bedre å umiddelbart forlate scenen og informere politiet.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side