Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Hellas

Leiebil Hellas

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Illustrasjon av leiebil i Hellas

Hellas har en gammel kultur som har hatt en betydelig innflytelse på kunst, språk, filosofi, politikk og idrett i de vestlige samfunn. Her fant man opp komedie og drama, det vestlige alfabetet, demokrati og republikk, og OL. Men det er også idag et geografisk flott sted å besøke, med idylliske strenger, et vell med flotte øyer og strenger og staselige fjell. Hvorfor ikke benytte bil for å få med deg alt dette?

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Hellas bilde 2

Å utforske landet med bil kan være en svært givende opplevelse. På denne måten kan du utforske det utrolig vakre og varierte terrenget langs landets kystlinjer, det indre fjellandskapet og øyene, akkurat når det passer deg.

 

Veiene er som regel godt merket og godt vedlikeholdt, og mye penger har vært investert i å oppgradere og utvide landets nettverk av flerfelts motorveier.

På grunn av den raske utvidelsen og forbedringen av landets veinett, er det anbefalt å ha oppdaterte veikart hvis mulig. Mange av de nyere motorveiene er bomveier og avgiftene kan være høye. Veiskilt på gresk gjentas vanligvis med en versjon på det latinske alfabetet.

 

Bilutleiebyråer er til stede over hele landet, spesielt i de store byene og på populære turiststeder. Noen utleiebyråer tillater ikke å ta bilen ut av landet.

Et ofte spurt spørsmål av reisende til Hellas er om de bør leie en bil. Den viktigste fordelen med å ha en bil er at du kan dekke mye mer av landet per dag hvis du reiser i distriktene eller utforsker de større øyene. Du kan også komme deg nesten hvor som helst i Hellas med buss, men noen isolerte landsbyer kan i endel tilfeller bare ha en eller to busser per dag. Å ha din egen bil betyr at du ikke trenger å vente i sommervarmen på at bussen skal komme.

 

Nesten alle arkeologiske steder er tilgjengelig med buss, men på noen av de mer avsidesliggende, mindre kjente, stedene, kan bussen slippe deg av opp til en kilometer unna stedet, mens med en

bil du kan nesten alltid komme deg til området via minst en liten vei. Selv om mange opplever kjøring i Hellas lett og til og med trivelig, er andre bekymret over den høye ulykkesfrekvensen som er en av de høyeste i Europa. Det nasjonale ryktet for risikabel kjøring, og mange svingete veier i fjellområdene bidrar til denne bekymringen. Med andre ord er dette et personlig preferanse.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side