Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Guyana

Leiebil Guyana

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Guyana

Illustrasjon av leiebil i Guyana

Guyana har veiforbindelse til Surinam i øst og Brasil i sør. I Surinam, spørre i Paramaribo for mini-busser som reiser til Guyana. Legg merke til at du skriver inn Guyana av vann reise fra Nieuw Nickerie i Surinam er ulovlig. (Selv om det er ingen å stoppe deg). Det verste fall scenario er at du kan bli sendt tilbake eller gjort å betale for visum. Når du reiser fra Nieuw-Nickerie til Paramaribo over land vil du mest sannsynlig kjøre inn i en militær politi veisperring nær Totness, men disse gutta er virkelig etter pistol og narkosmuglere, ikke turister.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Guyana bilde 2

Vis din europeisk eller amerikansk ID-kort eller et gyldig førerkort, og de vil ikke selv ber om pass for å sjekke om du har de riktige visum frimerker. Det synes de ikke tenke deg inn i landet så lenge du ikke forårsaker problemer og bruke pengene i deres land.


Det er ingen veiforbindelser mellom Venezuela og Guyana. Reise til Venezuela kan gjøres med fly via Trinidad (Caribbean Airlines) eller overland gjennom Roraima stat i Brasil.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side