Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Filippinene

Leiebil Filippinene

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil på Filippinene

Illustrasjon av leiebil i Filippinene

Store internasjonale bilutleieselskaper som for eksempel Hertz  og Budget har kontorer i Metro Manila, spesielt på flyplassen. Avis og Europcar er blant de største internasjonale bilutleiefirmaer, med kontorer i flere byer over hele Filippinene. Det er også lokale bilutleiefirmaer, som for eksempel Nissan Rent-a-Car. Uavhengig av selskapet, er prisene bundet til å være rimelig.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Filippinene bilde 2

Bilutleiefirmaer normalt for at enten kjøre selv eller med sjåfør utleie: noen typer biler imidlertid (som varebiler) kan kun leies ut med sjåfør. Dessuten kan noen utleiefirmaene (for det meste lokale seg) bare tillate utleie å bli kjørt i øya der byen utleie ligger for eksempel, kan det være mulig å kjøre med en leie fra Manila til Legazpi (både på Luzon), men ikke fra Manila (Luzon) til Tacloban (Leyte) fordi det ville innebære bruk av roll-on eller roll-off ferger.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side