Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Chile

Leiebil Chile

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Chile

Illustrasjon av leiebil i Chile

Alle trafikkskilt er i spansk bare og deres former og farger kan være svært forskjellig fra både nord-amerikanske eller europeiske standarder. Leiebil er allment tilgjengelig gjennom de fleste større byer, men ikke i mindre byer. Vanligvis et kredittkort, gyldig førerkort og pass, alle tre utstedt til samme person, for å leie en bil. Leiepriser i Santiago er svært lik de i USA, men prisene kan være mye høyere i andre byer. Det er en god idé å unngå rushtiden, 07: 00-09: 00 og 17: 00-20: 00.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Chile bilde 2

Det er flere reversible kjørefelt og gater i Santiago og andre byer.
Parkeringsplasser og gate baner er smalere enn i USA, så det er en god idé å få en liten bil. Drivstoffprisene er omtrent det dobbelte av gjennomsnittlig oss pris, men billigere enn i de fleste av Vest-Europa. Flere inter-city veiene er tolled og tar ikke kredittkort, så holde noen chilenske penger rundt.


De fleste inter-city veiforbindelse mellom de store byene er ganske godt utviklet, nesten helt forseglet, og velstelt. Flere urbane veier i Santiago har elektronisk fri flyt bompenger, så sørg for at bilen din er utstyrt med en elektronisk radio-transponder, ofte kalt tag, siden det er ingen bomstasjoner i det hele tatt på disse veiene.


Mange urbane gatene er ikke i god form, så du må kjøre svært forsiktig. Alle hjørner er ment å ha trafikkskilt, og i Santiago og de fleste store byer, faktisk alle hjørner er regulert av trafikkskilt. Hvis det ikke er noen synlige trafikkskilt, tilhører preferanse til bilen nærmer seg fra høyre hånd.


Alle trafikklys og trafikklys er obligatoriske hele tiden, det er ingen etter midnatt innrømmelser, som for eksempel ettergivende ved stoppskilt eller rødt lys. Bestikkelser er aldri akseptabelt. (Du vil komme inn i en masse problemer ved å prøve å bestikke noen). Hvis du har et problem med politiet (ie: misforståelse av noen trafikkskilt) bare være ydmyk og forklare situasjonen, mange ganger - jeg vil være mer forsiktig - ville være nok.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side