Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Bulgaria

Leiebil Bulgaria

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Bulgaria

Illustrasjon av leiebil i Bulgaria

Hvis du reiser med bil, ville det være nyttig hvis du kan lese det kyrilliske alfabetet minst litt. De fleste skiltene har den retningen som vises med latinske bokstaver, men noen gjør det ikke. Hvis du er en utlending, det er best å leie en bil. Hvis du bestemmer deg for å leie en bil notat som for noen bump, eller skrape til bilen, enten involverer en tredjepart eller ikke, må du umiddelbart ringe politiet til å komme og notarise hendelsen, ellers vil du sannsynligvis finne at din forsikring vil ikke dekke skaden.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Bulgaria bilde 2

Kjøring i Bulgaria kan være litt prekær - mange veier har ikke definert baner, er ikke godt merket, og er i dårlige forhold. Lokalbefolkningen har ofte ikke observere fartsgrenser og ikke signalisere når du skifter fil. Når du reiser på veien Sofia-Hellas, være svært forsiktig. Det er omfattende veien gjenoppbygging og du kan møte noen virkelig farlige sjåfører. Fra Sofia til Plovdiv, Chirpan og Dimitrov, det er en motorvei med 2 eller 3 baner per retning.

 

Donau to brua er nå åpen krysset fra Romania til Vidin i Bulgaria, dette er nå den raskeste ruten når du kommer fra Vest-Europa. (Veldig dårlige veier forhold fra Donau to brua til andre bulgarske byer. Det er mye bedre og raskere å kjøre gjennom Serbia.) Hvis du ønsker å nå Bulgaria fra Vest-Europa med bil, kan du også ta en ferge fra Italia til Hellas, eller du må passere gjennom enten Serbia (grønt kort ikke lenger nødvendig som i 2012) eller Romania.

 

Reiser fra Hellas er det flere grensepunkter for å krysse inn i Bulgaria som Zlatograd og Ivaylovgrad. I Bulgaria har du å betale veiavgift på grensen (rundt € 5 for 7 dager). Du vil få et spesielt klistremerke som du må plassere på bilen din. Det er ingen bompenger på bulgarske veier.

 

På alle, men de store veiene, forvente å finne betydelige potten hull og ujevne overflater, thorugh til grusveier med store hull på noen ruter. På grunn av de dårlige veier, vil du ofte finne biler som kjører på feil side av veien

for å unngå disse hullene, så vær forsiktig når du kjører rundt blinde svinger. På grunn av tilstanden til mange av veiene, det er du ikke reiser på ny motorvei, eller andre større veier, så forventer å reise til en gjennomsnitts 30-40km / t ved estimering av reisetid.

 

Hvis du følge reglene, vil politiet ikke bry deg. Bulgarsk politi har hvite Opel Astra patruljebiler, merket "POLITI" med blå bokstaver - hold det i tankene, fordi i det siste har det vært flere tilfeller av falske politifolk stopper biler og rane reisende. Skulle du noen gang i tvil om myndighet stoppe deg, har du rett til å be dem om å identifisere seg med et sertifikat utstedt av Ministry of Internal Affairs.

 

Aldri noensinne drikke og kjøre i Bulgaria! Dette er alltid farlig, og din første lovbrudd vil resultere i en lang fengselsstraff. Den en gang

så vanlige praksisen med å bestikke en politimann for å komme seg ut av en fartsovertredelse eller parkeringsbillett blir unntaket.

 

Biltyveri er ikke mye av en risiko, men bør ikke undervurderes. På landsbygda forlater bilen skal være trygt, men i de store byene eller turiststeder, er det lurt å holde seg på den sikre siden ved parkering enten på de store gatene eller på bevoktede garasjer, der avgifter varierer fra 6 leva en dag til to Leva en time. Hvis du planlegger å tilbringe mer tid i en by, kan det være bedre å leie en parkeringsplass, som i gjennomsnitt koster 60 leva en måned. De fleste hoteller har sin egen parkeringsplass, og selv på privat innkvartering er det ofte mulig å parkere bilen i hagen eller så, bare spør.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side