Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Brasil

Leiebil Brasil

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Brasil

Illustrasjon av leiebil i Brasil

Brasil har det største veinettet i Latin-Amerika med over 1,6 millioner kilometer. En bil er en god ide hvis du ønsker å utforske naturskjønne områder, f.eks de historiske byene Minas Gerais, Rio-Santos highway, eller strendene i Nordøst-Brasil. Det er de vanlige bilutleiefirmaer på flyplassene. Mange veier er i god stand, spesielt i øst og sør i landet og langs kysten. På andre områder og utenfor storbyregionene er det også grus og grusveier som en off-road kjøretøy kan sterkt anbefales.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Brasil bilde 2

Dette gjelder spesielt i Amazonas området der mange veier er vanskelig eller ikke i det hele tatt farbar under regntiden fra november til mars. Dette er grunnen til at det er tilrådelig å reise med et godt kart og å være godt informert om avstander, veiforhold og beregnet reisetid. Veikart av merket Guia 4 Rodas (kan kjøpes fra de fleste kiosk i Brasil) gir ikke bare kart og avstander, men også informasjon om strømforhold av veiene.


Cochera andina publiserer nyttig informasjon på nesten 300 ruter i landet. I teorien, kjøreregler Brasil likne de av Vest-Europa eller Nord-Amerika. I praksis kan kjøre i Brasil være ganske skummelt hvis du er vant til europeiske (selv Middelhavet) eller nordamerikanske veien kultur, på grunn av omfattende brudd på trafikkreglene, og toleranse av disse.


Avstander holdt til andre biler er holdt på et minimum, forbikjøring når nær det er mulig, og skifter fil uten mye av en tidligere signal. Mange store byer også lider av hold-ups når du venter på rødt lys i natt. Selv om det ikke er fare for ran, mange sjåfører (inkludert av bybusser) kjøre rødt lys eller stoppskilt om natten når de ikke ser innkommende trafikk fra tverrgate. Drivere også unne deg i kreative metoder for å spare tid, for eksempel ved å bruke motsatt retning baner. På landsbygda er mange husdyr forlatt i veikanten, og de noen ganger vandrer inn i trafikk.


Fotgjengere ta enorme sjanser krysset veien, siden mange sjåfører ikke gidder å bremse ned hvis de ser fotgjengere

som krysser. Kvaliteten på asfaltering er veldig variert, og tilstedeværelsen av enorme potholes er noe som sterkt fraråder nattkjøring. Vurder også risikoen for highway hold-ups etter mørkets frembrudd, for ikke å nevne lastebilsjåfører på amfetamin (for å holde seg våken i flere dager på rad).

GÃ¥ til toppen

 

Kjører på høyre side