Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Belize

Leiebil Belize

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Belize

Illustrasjon av leiebil i Belize

Å ha et kjøretøy i Belize gir deg maksimal fleksibilitet og gjør det mulig å nå off-the-main-road destinasjoner og attraksjoner (som det er mange) uten å være avhengig av turer og dyre overføringer. Selv om leiebil er kostbart i Belize, ser det ikke så ublu når du vurdere alternativer, spesielt hvis det er tre eller fire personer å dele utgiftene. De fleste andre veiene er ett- eller to-felts veier uten fast dekke. De mest ofte brukte veiene blir holdt i ganske god stand, men kraftig regnvær kan gjøre ting vanskelig. Utenfor hovedveiene du ikke alltid trenger en 4WD kjøretøy, men du trenger en med høy klaring, for eksempel en Chevy Geo Tracker.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Belize bilde 2

Belize har fire asfalt asfaltert to kjørefelt veier: Northern Hwy mellom Belize City og den meksikanske grensen nord for Corozal; Western Hwy mellom Belize City og guatemalanske grensen nær Benque Viejo del Carmen; Hummingbird Hwy fra Belmopan til Dangriga; og den sørlige Highway, som grener av Hummingbird Hwy noen få miles fra Dangriga og hoder sør til Punta Gorda. Koble den vestlige Hwy like sør for Belize City med Southern Hwy like vest for Dangriga, vil brolagt Manatee Hwy spare deg noen få miles, men anbefales ikke for biler uten 4WD.

 

Vanligvis må leietakere være minst 25 år gammel, har gyldig førerkort og betale med kredittkort.


De fleste bilutleiefirmaer har kontorer på Philip Goldson International Airport samt i Belize City; De vil ofte også levere eller ta retur av biler på Belize City Municipal Airstrip eller i sentrum av Belize City. Utleiemuligheter er få utenfor Belize City, men det er mulig å leie biler i San Ignacio og Placencia.


Leiepriser, inkludert avgifter, forsikring og ubegrenset kjørelengde, vanligvis starter på BZ $ 160 en dag for en økonomi bil med 4WD og air-con. Hvis du holde bilen i seks dager vil du ofte få den syvende dagen fri.


De fleste utleiebyråer vil ikke tillate deg å ta en bil ut av landet. En etat som gjør at biler tas i Guatemala er Crystal Auto Rental i Belize City.

Gå til toppen

 

Kjører på høyre side