Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Barbados

Leiebil Barbados

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Barbados

Illustrasjon av leiebil i Barbados

Kjøring er på venstre side. Buss-system er omfattende, billig og rask hvis du er på vei til et sted på hovedruten, men en bil (eller mini-Moke) er den eneste måten å se mange av out-of-the-way severdigheter. Leie en bil er dyrt. Hvis du kjører, være oppmerksom på at veiene på øya er generelt ganske smal, med unntak av ABC motorveien. Det er lurt å være ekstra forsiktig så mange veier på øya har skarpe svinger, bratte bakker, og er generelt ganske humpete, selv om de fleste er asfaltert.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Barbados bilde 2

Mange av disse veiene har ikke fortau, så det kan være fotgjengere på gaten dele veien. Mange bussholdeplasser er også på siden av veiene der det ikke er fortau. I tillegg, pass opp for improvisert passerende baner som trege sjåfører er ofte passert av andre bak dem når du er på to kjørefelt veier. Veiskilt kan være ganske forvirrende, så vær forberedt på å gå seg vill: bare holde bensintanken fylles opp og fortsette å spørre den måten som folk er alltid ivrig etter å hjelpe.


På de fleste alle de lokale bilutleiefirmaer, er en full kollisjon skade fraskrivelse politikk automatisk følger med utleie, med unntak for eventuelle skader pådratt til bildekk, et testament til dårlig forfatning av de mindre veiene og tendensen av utenlandske sjåfører feilberegner kjøring kjørefelt og traff fortauskanter.


Mopeder og sykler kan også leies til å utforske områder som ikke lett tilgjengelig med bil. Dette anbefales ikke, men på grunn av den dårlige tilstanden til mange av de sekundære og boligveier. Med unntak av hovedveien, alle de andre veiene gir en farlig reise til moped eller sykkel rytter på grunn av ingen fortau, hyppige potten hull, skarpe hjørner og påskynde lokale busser.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side