Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Bangladesh

Leiebil Bangladesh

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Bangladesh

Illustrasjon av leiebil i Bangladesh

Kjøring i Bangladesh er ikke for pyser - veinettet er ganske bra, men unnvike irrasjonelle bussjåfører og veving inn og ut av sykkeltaxier er ikke lett på nervene. Kjøring standarder er noen av de verste i verden, som glimrer med mange biler som har støtfangere som omkranser hele bilen. Trafikken i Dhaka har nådd uante proporsjoner, og selv-kjøring er definitivt ikke anbefales. Parkeringsplasser er ikke-eksisterende. Det er sterkt anbefalt å leie en lokal sjåfør.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Bangladesh bilde 2

Natten kjøring er vesentlig mer farlig som lastebiler / busser ofte ignorere mindre biler; veikjøring om natten bør unngås, uansett hvem som kjører. Offisielt bilene kjører på venstre side; i virkeligheten, biler kjører på noen side av veien. Fartsgrensen er 25 km / t på alle urbane veier, selv om det er svært lite sannsynlig et kjøretøy vil også nå denne hastigheten med trafikken. Mange trafikklysene har blitt installert i nyere tid, men disse er ofte ignorert av både sjåfører og trafikkpoliti. Trafikk politiet direkte biler på alle store kryss i urbane områder.


På mange landeveier, er det ulovlig å kjøre forbi; men igjen, dette er fullstendig ignorert, med lokalbefolkningen benytter ekstremt farlige manøvrer når passerer bilen foran dem. Byene er godt opplyst, men veiene ofte mangler gatelys. Noen nye inter-city veiene har bompenger, spesielt nye broer; disse er ganske billig.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side