Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Bahamas

Leiebil Bahamas

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Bahamas

Illustrasjon av leiebil i Bahamas

Store bilutleiefirmaer er tilgjengelig på de internasjonale flyplassene i Nassau og Freeport, men er vanskeligere å finne på de ytre øyene. De bilutleiefirmaer på flyplassene bruke den sikre parkeringsplassen modell der de går ut med deg til bilen. Når du kommer tilbake, du går tilbake til leiebil sentrum for å gå tilbake nøkkelen og lukke ut kontoen din. Dessverre, som mange andre CARICOM nasjoner, har Bahamas regjeringen ikke klarte å gjennomføre sunn fornuft reformer for å gjøre leiebiler visuelt skille fra vanlige personbiler. Leiebiler er merket som sådan av en "SD" (selv drive) prefikset på deres lisens plate nummer, som markerer turister som mål.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Bahamas bilde 2

Bahamians kjøre på venstre side som britiske sjåfører og skilting og vegutforming er britiske. Dette inkluderer den britiske tendens til å gjennomføre rundkjøringer i stedet for lyskryss der plassen tillater. De fleste bahamians kjøre aggressivt og uvørent, i likhet med New York City beboere, og dette er mest tydelig i trafikk sentrale Nassau. Veimarkeringene visne raskt i den tropiske varmen og regn, er det store jettegryter overalt, skilting (spesielt Gatenavn tegn) ofte mangler eller uklar, og innkjørsler mangler de reflekterende speil som brukes i USA for å hjelpe sjåførene se rundt blind hjørner.


Leie en bil er veldig dyrt i Nassau og Freeport ($ 80 per dag og opp) og mindre dyrt ($ 60 per dag og opp) på ytre øyene. Mange bilutleiefirmaer tilbyr ikke Collision Damage Waiver (CDW) eller ikke kan tilby CDW som vil fullstendig redusere ansvar for skade på kjøretøyet til $ 0. De fleste Nassau byråer tilbyr relativt nye biler, men det er ikke alltid tilfelle på de andre øyene.


Også mange luksuriøse resorts har bare betjent parkering eller lade høye selvparkeringsavgifter.


Husk at du ikke er i Hawaii eller Puerto Rico; Bahamas mangler vesentlige fjellene eller tropiske regnskoger og er dominert av kratt pensel. (Det var noen skoger på noen av de større øyene, men de var alle kuttet ned av tidlige europeiske nybyggere.)


Utenfor byene, feriesteder og strender, er det egentlig ikke så mye vakker natur å se. Dermed om du kan rettferdiggjøre kostnadene ved å leie en bil kommer ned til den rene

praktiske ved å kunne gå hvor du vil, når du vil, uten å måtte vente på en jitney eller å måtte holde finne og betale drosjesjåfører.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side