Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Antigua og Barbuda

Leiebil Antigua og Barbuda

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Antigua og Barbuda

Illustrasjon av leiebil i Antigua og Barbuda

Den billigste leiebil du kan finne er Tropiske Bilutleie Antigua Tropiske Rentals. Deres biler er i topp stand, og prisene er langt lavere enn andre på øya. De henter deg på flyplassen og venter på deg ved avreise, og dermed unngår unødvendige ekstra taxiturer eller slikt. Dette kan organiseres på forhånd fra hjemlandet, men er lett å gjøre ved ankomst. I tillegg til et gyldig førerkort, er en tillatelse til å kjøre i Antigua nødvendig.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Antigua og Barbuda bilde 2

Leie selskapet kan bistå i å få dette midlertidig lisens, som varer i seks måneder eller det kan fås fra Antigua og Barbuda Transport Board (tlf: 268 460 830; www.ab.gov.ag). Det er flere anerkjente leiebil selskapene på Antigua (hvorav noen også leier ut mopeder og sykler). Utleie priser er for dagen, og det er ingen kjørelengde. Leiebiler er gjenkjennelige med en "R" på bilskilt.


Hvis du reiser med små barn, vær oppmerksom på at leiebilselskaper ikke gir barnet eller booster seter. Det er ikke et juridisk krav for å bruke disse, men betingelsene for veiene på Antigua gjør det tilrådelig.

Gå til toppen

 

Kjører på venstre side