Om oss

Vi finner beste pris til deg!

SØK

Ser du etter noe?

Hjem » Estland

Leiebil Estland

loading gif
Kundeservice: tlf 21 03 06 23

Finn leiebil i Estland

Illustrasjon av leiebil i Estland

I Estland er det offentlige transportsystemet velutviklet og det er best å gå, sykle eller bruke offentlig transport, gitt den lokale østeuropeisk stil kjørekultur kan være farlig for uerfarne. Veinettet er ganske omfattende, selv om veien kvaliteten varierer. Fartsgrensen på landsbygda er 90 km / t og 50 km / t i byene, med mindre annet er spesifisert. Passasjerer er forventet å bruke bilbelte. Lysene må alltid være slått på. I de sentrale områdene av større byer, er en avgift pålagt parkering biler, men å finne en leverandør av billetter er noen ganger vanskelig som mobile parkering er utbredt.

Leiebilportalen sammenligner over 550 bilutleieselskaper på mer ann 26.000 destinasjoner for å finne den billigste prisen for deg! Bilutleieagenter
Estland bilde 2

Estland har mange bilutleiefirmaer og nivået på engelsk snakkes av deres representanter er generelt svært høy. Hvis du går til nivå 0 av Tallinn internasjonale flyplassen, er det flere bilutleiebyrået tellere.

 

Bilutleie i Estland er veldig billig i forhold til Vest-Europa. Du kan få en anstendig bil delt mellom to personer for ca € 10 / person / dag f.eks en 2004 Fiat Punto.

 

Per 3 september 2006, har stasjonen fra Tallinn til Tartu blitt mye bedre. Utenfor Tallinn, er det en to felts asfaltert vei med noen konstruksjon pågår for å oppgradere den. Det tar to til to og en halv time. Det er få steder av interesse på veien. Terrenget er flatt og det meste av veien er hakeparentesene av en bjørk og noen furutrær. Sams Grill (ca 1/2 vei mellom Tallinn og Tartu) anbefales som et sted å stoppe. Det er en bensinstasjon naboen.

 

Kjøring i Estland kan være farligere enn i store deler av Europa og USA. Noen drivere kan være aggressive, uvørent forbikjøring biler og reiser i høy hastighet, selv i gol urbane områder. Estiske lover mot kjøring under påvirkning av alkohol er strenge og følger en nulltoleranse.

 

Dessverre, ulykker med berusede sjåfører er distressingly hyppig. Du bør alltid være oppmerksom på muligheten for fyllekjørere og drunken fotgjengere. Standarder for kjøring kan være alt fra dårlig til downright dødelig. Det beste rådet er å kjøre defensivt: ikke anta de andre sjåførene vil gjøre hva du forventer at de skal gjøre, som å unngå forbikjøring i dårlig sikt eller signal

før de flette inn kjørefelt. Hvis du kan unngå det, er det nok best å ikke kjøre på inter-city motorveier.

Gå til toppen

  • Populære steder i Estland

  • Tallinn
  • Populære flyplasser

 

Kjører på høyre side